Sobre el bloc

Ciència en 140 caràcters! Aquesta és la frase que definiria el projecte Catciència140, seguidor de la iniciativa Science140 de la qual n’ha sortit el llibre titulat “A neutron walks into a bar …” que recopila piulades de ciència (#science140).

Catciència140 va lligat a un usuari de Twitter @catciencia140 on es parla de ciència en català (sense links!) a través de definicions, explicacions i idees. Seguint el mateix concepte, tot usuari de Twitter pot col·laborar-hi fent servir el hashtag #catciencia140, i les piulades s’aniran recopilant per a futures activitats. Les més interessants seran repiulades via @catciencia140!

Les contribucions a la iniciativa Catciencia140 podran ser usades per a futurs projectes o publicacions. Els participants accepten, a menys que s’informi a l’equip del projecte del contrari, la possibilitat que es puguin publicar els seus tweets i el seu contingut sense cap retribució o reclamació de copyright.

Així doncs, des de la @c4dudg esperem les vostres contribucions a aquesta idea començada durant la Setmana de la Ciència 2012, per tal de contribuir a millorar la cultura científica de la societat!

L’equip de @catciencia140

  • @laiagd coordinadora del projecte
  • @miquelduran (aka @quelet) i @silviasimonr supervisió acadèmica
  • @pquimic @mireiaguell @esantga @pepduran core team
  • @miquelsola @jordipoater @marcelswart i d’altres investigadors de l’IQCC col.laboradors de la @c4dudg i entusiastes comunicadors
  • I d’altra gent… contacteu-nos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s